Reviews

Anneke Ponsen schreef:

Hallo Annetje,

Heel erg bedankt voor de kleding voor onze bijzonder BFC inc poppen en de Lorifina pop. Deze poppen zijn een stuk groter als de poppen waar je normaal kleding voor maakt, maar dat was voor jou geen probleem. Nou het resultaat mag er zijn! We komen snel weer bij je terug! Groeten, Alex en Anneke Ponsen

Frans en Sandra Stokkink schreef:

Hoi Annetje,

En opnieuw van jouw geweldige kennis gebruik mogen maken. Nu van die mooie tuinbroeken met bijpassende t-shirts voor onze Knabbel en Babbel.
Weer stoere kleding waar we nu niet meer naar op zoek hoeven te gaan sinds we jou hebben leren kennen via je leuke site.
En meteen iets anders besteld...trainingspakken! Zijn zo benieuwd. Heel erg bedankt Annetje voor al je mooie werk wat iedere keer ook weer zo geweldig netjes ingepakt bij ons afgeleverd wordt.

Lieve groetjes

Frans Sandra Knabbel en Babbel Stokkink

Anouschka schreef:

WAUW !

Had een baby born pop gekregen zonder kleertjes.
Maar dat was geen probleem.
Toen heb ik meteen naar Annetje gebeld.
Ze zei meteen dat ik zo spoedig mogelijk kon langs komen want ze had wel wat kleertjes voor de pop.
Dat heb ik toen gedaan en ik ging bij Annetje weg met de mooiste kleertjes.
De pop leek meteen net een 'echt' kind !
En de pop, die is nu super blij en gelukkig !
Zulke mooie kleertjes voor die prijs, vind je nergens in de winkel.
Dus mensen ... wacht niet langer en ga naar Annetje !!!

Frans en Sandra Stokkink schreef:

Hallo Annetje,

Wat zijn wij blij dat we jou via internet hebben gevonden. Altijd zoeken we passende kleding voor onze Knabbel en Babbel, de bekende figuren van Walt Disney. Deze twee hebben voor ons een hele speciale betekenis. Maar hun maten zijn wat moeilijk. Na een paar keer gezellig gemaild te hebben kon jij aan de slag. En wat een geweldige verrassing. In no-time hadden we 2 nieuwe setjes. En zo geweldig netjes ingepakt. Het past allemaal perfect. Stoere kleding waar we al zo vaak naar zoeken en echt heel moeilijk te vinden.
Nogmaals onze hartelijke dank Annetje en we hopen nog eens terug bij je te mogen komen.
Lieve groet,

Frans en Sandra Stokkink

Bea Hulshof schreef:

Hoi Annetje,
De kleren die je voor onze Beer hebt gemaakt, passen perfect!
Door jouw juiste aanwijzingen kon ik de goede maten doorgeven wat heeft geresulteerd in drie prachtige leuke vrolijke stoere setjes voor Beer.
De anderhalve week mail contact over kleur, soort stof en uitvoering maakte het tot een gezellig project. Je had ze zo snel klaar dat ik de setjes ruim op tijd heb voor de verjaardag. Een leuker cadeau kon ik me niet wensen. Hartelijk bedankt voor je inlevingsvermogen en de snelle service. Vriendelijke groet Bea

marijke lemlijn schreef:

Ik had in korte tijd poppenkleren nodig voor een pop met zeer afwijkende maten. Na het nodige opmeten en e-mail verkeer had ik binnen een week de genweste kleertjes binnen. Precies zoals afgesproken. Van een zeer goede kwaliteit, al helemaal in verhouding tot het extra (vermaak)werk en de zeer schappelijke prijs. PRIMA ADRES!

babs schreef:

nog bedankt voor mijn kleertjes voor raven..ze zitten perfect en ik ben er erg blij mee! Sorrie voor de late reactie, maar je kent mijn omstandigheden , dus je begrijpt vast hoe dat komt!

babs

HB schreef:

Vandaag kregen wij onze eerste bestelling thuis.
Wat een snelle envooral ook persoonlijke service.
En alles zag er echt keurig uit. Netjes gemaakt en mooie stevige stof!
Zeer zeker een aanrader!

Janny Boltjes schreef:

Voor mijn kleindochter heb ik poppenkleertjes bij Annetje besteld.
Ik kreeg heel snel reactie en het werd vlot geregeld.
Toen ik de poppenkleertjes in handen had...was ik diep onder de indruk.
Het zag er super gaaf uit..keurig afgewerkt..
Met liefde gemaakt !!!!
Annetje..hastikke bedankt !!!
Je staat onder mijn favorieten..dus ik kan je zo weer terug vinden..
Heel veel liefs..Oma Janny

wia wijers-jansen schreef:

Ik had een jongenspop voor mijn dochtertje gekocht , lengte maat 32. Ik wilde graag wat extra kleertjes en die zijn voor jongenspoppen moeilijk te krijgen. Toen kwam ik bij de site van Annetje Winter. Mijn e-mail werd gelijk dezelfde dag beantwoord. Het e-mailcontact heb ik als heel prettig en vertrouwd ervaren. De bestelling was er binnen 2 dagen. De kleertjes zijn heel mooi en prachtig afgewerkt, echt vakwerk. Je kunt zien dat ze met liefde en plezier zijn gemaakt.

Schrijf een review

Laat een review achter met het onderstaande formulier.