Reviews

Wilma Adema schreef:

Hartelijk dank voor het prachtige gemaakte paars cominatiesetje. Wat een mooie kleren. Ik denk dat mijn dochter heel erg blij zal zijn als ze krijgt van Sinterklaas!

karin idzes schreef:

Vandaag ontving ik mijn bestelling. Helemaal te gek en het past ook nog eens
precies.
Super service!!
Heel erg bedankt maar weer.

Groeten van Karin

Fam. Kiviet schreef:

Twee jaar geleden heeft Annetje Winter voor de poppen van mijn dochter jassen en schoenen gemaakt. Mijn dochter wil al heel lang schoenen voor haar lievelingsknuffelhond. Onlangs Annetje weer eens gemaild en ze had nog de patronen van de schoenen voor de poppen bewaard; geweldig. Het patroon van een van de poppen werd als basis gebruikt. Een paar keer heen en weer gemaild voor de exacte maten en toen kwamen ze per post. Sint heeft dit weekend een meisje heel erg gelukkig gemaakt met prachtige zwartleren schoenen voor haar knuffel.

Kind is blij en Sint is blij; bedankt Super Piet Annetje!!

Ruth Schrijen schreef:

Hallo Annetje,

Het is erg leuk om bij je te bestellen. Je bent duidelijk echt geïnteresseerd in wat je doet. Je hebt bovendien een leuke en duidelijke site.
Ik ben benieuwd naar het gezicht van mijn zus straks als ze onverwacht haar oude pop krijgt met zulke leuke nieuwe kleertjes.

Ruth

Ankie Koning schreef:

Hoi Annetje,
Dank zij jou,heb ik dus eindelijk na 18 jaar zoeken 2 paar poppenschoentjes,van echt leer nog wel,voor mijn 2 popjes van 30cm.Het model is erg schattig en ze staan erg lief.Ik zal je binnenkort een foto sturen.En natuurlijk heel veel dank voor de raad en goede service en mocht ik weer iets nodig hebben kun je op me rekenen.Bedankt hoor!

Groeten,

Ankie

Karin Idzes schreef:

Hoi Annetje,

Vandaag zijn mijn dochters en ik helemaal geslaagd bij jou vandaan gekomen, met alle 3 mooie kleertjes. Het uitzoeken is niet makkelijk, er is ook zˇveel moois. Maar het past allemaal perfekt en is van mooie rekbare stof, dus dat zit meestal wel goed.
Erg mooie spullen allemaal, echt leuk om dat is te kunnen bekijken op deze manier.
Bedankt en ik zal zeker vaker op je site rondneuzen :-)

Met vr.gr. Karin Idzes

Wendy schreef:

Ik heb de kleertjes ontvangen en ze zijn echt heel mooi!
Dankjewel voor de goede service!!!

Sara Kirby schreef:

Ik heb inmiddels de poppenkleren ontvangen en wilde je even heel hartelijk bedanken voor de snelle en verzorgde aflevering. De kleertjes zien er geweldig uit: de stijl, het materiaal en de creatieve afwerking zijn van de allerhoogste kwaliteit. Het oranje joggingpak, de paarse combinatie met rok en de roze/paarse pyama zien er allemaal even leuk uit.
Ik ben je ook heel dankbaar voor het advies en de tijd die je me vooraf gegeven hebt. Voor mijn pop, een van de Holly-poppen (Holly Josie) zijn jammer genoeg geen extra kleren verkrijgbaar. Dankzij jouw hulp kan mijn kleindochter nu extra speelplezier beleven van haar pop.
Kortom een hele tevreden klant, die beslist nog meer wil bestellen!

Karin Idzes schreef:

Hallo Annetje!

Ik wilde je namens mijn dochters en mijzelf heel erg bedanken voor de mooie kleertjes die je hebt gemaakt. En nee, niet voor babyborns, maar voor BEREN :-)
Ze passen allemaal echt heel goed en zijn erg mooi en goed gemaakt.
Daarom: complimenten en ga zo door. We houden je site zeker in de gaten.
Hier zijn drie blije dames in elk geval.

Groetjes van Karin

Fam. Kiviet schreef:

In de winkel verkopen ze alleen kleertjes voor Baby Born, maar niet voor kleinere poppen van zo'n 30 cm. Mijn dochter heeft 2 van zulke poppen. Ik kon nergens wat vinden, maar op het internet ging ik zoeken en vond ik deze website. Mijn dochter kan kleding met ritsen en klitteband zelf open maken. Ik heb aan Annetje gevraagd of ze voor allebei de poppen een jas met rits kon maken en schoenen met klitteband. Ja, hoor dat kon. We hebben wat heen en weer gemaild over de maten, stoffen en kleuren. De jassen zijn zo mooi en stoer geworden en de zacht zwart leren schoenen zijn heel mooi. Mijn dochter speelt er elke dag mee en geniet!! Voor de prijs hoef je het inderdaad niet te laten.
Fam. Kiviet

Schrijf een review

Laat een review achter met het onderstaande formulier.